Paste cu ceapă la tigaie

Printeaza

O reteta de paste cu ceapa la tigaie din: ceapa verde, bacon, cascaval, ulei, paste, piper si nasturei.

Ingrediente:Paste cu ceapă la tigaie

  • 2 legături ceapă verde
  • 100 g bacon
  • 150 g caşcaval
  • 1 lingură ulei
  • 500 g paste pe jumătate fierte
  • piper
  • năsturei

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa verde, se spală şi se taie mărunt. Se taie bucăţi şi baconul; caşcavalul se rade. Se încinge uleiul într-o tigaie mare şi se prăjeşte baconul, amestecând, până ce devine crocant. Se scoate din tigaie.

Se aşază în locul lui pastele şi se prăjesc cca 5 min. ameste­când atent. Se adaugă jumătate din cantitatea de ceapă verde şi se prăjesc împreună. Se adaugă baconul şi caşcavalul.

Se acoperă şi se lasă să se topească bine caşcavalul la foc mijlociu cca 2-3 min.

Se presară deasupra restul de ceapă verde şi se piperează. Se taie codiţele de la frunzele de năsturei şi se presară peste paste.

Paste cu ceapă la tigaie

Paste cu ceapă la tigaie

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • paste cu ceapa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.