Paste cu ceapă la tigaie
PrinteazaO reteta de paste cu ceapa la tigaie din: ceapa verde, bacon, cascaval, ulei, paste, piper si nasturei.
- 2 legături ceapă verde
- 100 g bacon
- 150 g caşcaval
- 1 lingură ulei
- 500 g paste pe jumătate fierte
- piper
- năsturei
Mod de preparare:
Se curăţă ceapa verde, se spală şi se taie mărunt. Se taie bucăţi şi baconul; caşcavalul se rade. Se încinge uleiul într-o tigaie mare şi se prăjeşte baconul, amestecând, până ce devine crocant. Se scoate din tigaie.
Se aşază în locul lui pastele şi se prăjesc cca 5 min. amestecând atent. Se adaugă jumătate din cantitatea de ceapă verde şi se prăjesc împreună. Se adaugă baconul şi caşcavalul.
Se acoperă şi se lasă să se topească bine caşcavalul la foc mijlociu cca 2-3 min.
Se presară deasupra restul de ceapă verde şi se piperează. Se taie codiţele de la frunzele de năsturei şi se presară peste paste.
Paste cu ceapă la tigaie
Pofta buna!
Incoming search terms:
- paste cu ceapa