Paste chinezeşti

Printeaza

Paste chinezeşti

Ingrediente:Paste chinezeşti

  • 250 paste făinoase în formă de spirală
  • 1 morcov
  • 1/2 ţelină
  • 1 ceapă
  • 200 g ciuperci
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 lingură vegeta
  • condimente
  • 2-3 linguri ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb cu apă şi sare şi se clătesc cu apă rece. Separat, legumele tăiate cubuleţe se înăbuşă cu ciupercile. Nu trebuie ca zarzavatul să fie foarte pătruns, poate fi doar înmuiat puţin.

Se sărează cu vegeta şi se condimentează. Apoi se amestecă cu pastele. Se servesc calde, cu salată.

 

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • paste chinezesti

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.