Paste cu ciuperci, ardei si fasole verde

Printeaza

Paste cu ciuperci, ardei si fasole verde din: fusili, ciuperci proaspete, fasole verde, ardei rosu, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:

  • 250 g fusili
  • 100 g ciuperci proaspete
  • 100 g fasole verde din conserva
  • 1 ardei rosu
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Se taie ciupercile bucăţi mai mari, ardeiul cubulete şi se trag la tigaie împreună cu fasolea verde timp de 5-7 min.

Se potrivesc de gust cu sare şi piper înainte de a se lua de pe foc.

Se amestecă cu pastele într-un vas şi se adaugă pătrunjel tocat mărunt.

 

Paste cu ciuperci, ardei si fasole verde

Paste_cu_ciuperci_ardei_si_fasole_verde

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Ce bine arata pastele cu ciuperci si fasole verde!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.