Paste cu ciuperci si cascaval

Printeaza

Paste cu ciuperci si cascaval din: paste, piept de pui, ciuperci, branza, cascaval, smantana, sare, piper.

Ingrediente:

  • o pungă paste
  • 2 felii piept de pui
  • 4-5 ciuperci
  • un tub mic brânză topită
  • 100 g caşcaval
  • 100 ml smântână de gătit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Paste cu ciuperci si cascaval: In vase separate se pun la fiert carnea şi pastele. Ciupercile se curăţă şi se feliază foarte subţiri.

Intr-un vas de cuptor se pun pastele, se toarnă smântână şi se adaugă carnea tăiată pe lung. Se potriveşte gustul de sare şi piper.

Se pun şi ciupercile, brânza topită şi se presară caşcavalul ras.

Se lasă 15 minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.