Paste cu ciuperci si parmezan din: ciuperci, ceapa, usturoi, patrunjel, cimbru, ulei de masline, unt, sare, piper, tagliatelle, parmezan.
Mod de preparare:
Se pregătesc ciupercile şi se taie mărunt. Se curăţă ceapa şi usturoiul. Ceapa se taie felioare.
Se spală verdeaţa, se usucă şi se toacă mărunt. Se pun deoparte câteva crenguţe de cimbru.
Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie. Se prăjesc ciupercile la foc mare, apoi se reduce flacara.
Se adauga ceapa, cimbrul si untul, apoi usturoiul pisat.
Se calesc ciupercile 3-5 minute, apoi se condimenteaza dupa gust.
Se fierb pastele in apa cu sare, la foc mic, conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi se scurg si se servesc alaturi de ciuperci.
Se presara parmezanul si se orneaza cu cimbru.
Pofta buna!
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.