Paste cu ciuperci si rosii

Printeaza

Paste cu ciuperci si rosii din: paste, ciuperci, usturoi, ceapa, rosii, patrunjel, zahar, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 1 pachet paste fără ou
  • 500 g ciuperci
  • 5 căţei usturoi
  • 1 ceapă
  • 500 g roşii descojite
  • 2-3 fire pătrunjel
  • 1/2 linguriţă zahăr
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Paste cu ciuperci si rosii: fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj şi se laşa la scurs.

Speli bine ciupercile şi le tai mărunt. Toci ceapa julien. Incingi uleiul într-o tigaie mare, pui usturoiul zdrobit, adaugi ceapa, o ţii până devine sticloasă şi pui ciupercile.

Laşi ciupercile câteva clocote, apoi adaugi roşiile pe care le mixezi înainte şi amesteci. Presari sare şi piper după gust, apoi zahărul. Amesteci şi laşi să scadă uşor sosul.

Pui pastele, mai ţii puţin şi opreşti focul. Serveşti cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

 

 

 

Batoane Proteice cu Canepă, Semințe de Floarea Soarelui și Mere Uscate

Batoane Proteice cu Canepă, Semințe de Floarea Soarelui și Mere Uscate din: seminte de canepa, seminte de floarea soarelui, mere uscate, miere, unt de arahide, esenta de vanilie, sare. Pentru cei în căutarea unei gustări sănătoase și pline de energie, batoanele proteice cu canepă, semințe de floarea soarelui și mere uscate reprezintă alegerea perfectă. Această […]

Tartar de Ton cu Avocado

Tartar de Ton cu Avocado din: ton, avocado, ceapa verde, ulei de susan, sos de soia, suc de lamaie, sare de mare, piper. Redescoperă tonul într-o prezentare de excepție cu acest tartar de ton răcoros, o rețetă care echilibrează perfect texturile delicate cu aromele orientale. Amestecul de ton proaspăt, avocado cremos, ceapă verde crocantă, îmbogățit […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.