Paste cu ciuperci si sos de soia

Printeaza

Paste cu ciuperci si sos de soia din: ciuperci, ceapa, morcov, ardei, sos de soia, ulei, feta, paste.

Ingrediente:

  • 2 pumni de ciuperci Urechea lui luda
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • 1 ardei verde
  • sos de soia
  • ulei
  • 50 g brânză feta
  • 4 linguri de ceapă friptă
  • paste
  • sare

 

Mod de preparare:

Ciupercile se înmoaie în apă, ceapa se mârunţeşte, morcovul se dă pe râzătoare, iar ardeiul se taie julien.

Se încinge ulei într-o tigaie, se adaugă legumele şî se prăjesc la foc mare, apoi se adaugă ciupercile strecurate şî mărunţite.

Se toarnă sosul de sola şi se înăbuşe împreună.

Pastele se fierb în apă cu sare, se strecoară şi se servesc cu legumele înăbuşite cu ciuperci.

Deasupra se presară brânză feta şi ceapa friptă.

 

Paste cu ciuperci si sos de soia

Paste cu ciuperci si sos de soia

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.