Paste cu ciuperci si unt

Printeaza

Paste cu ciuperci si unt din: paste, ciuperci, smântână de gătit, unt, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 250 g paste
  • 500 g ciuperci proaspete
  • 200 g smântână de gătit
  • 20 g unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

In unt topit se pun la călit ciupercile feliate. După ce se evaporă apa pe care o lasă ciupercile, se toarnă smântână şi se fierbe maxi­mum 5 minute. Se potriveşte gustul sosului de sare si piper.

Intre timp, se pun pastele la fiert în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se scurg, se pun peste sosul cu ciuperci si se mai lasă 5 mi­nute împreună, pe foc.

 

Paste cu ciuperci si unt

Paste_cu_ciuperci_si_unt

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.