Paste cu carne de vita, fasole si ciuperci din: paste, carne tocata de vita, telina cu tot cu frunze, ciuperci, morcov, fasole verde, ulei, sare, piper, oregano, bulion. Ingrediente: 300 g paste 300 g carne tocată de vită sau amestec 1/2 țelină cu tot cu frunze 100 g ciuperci tăiate felii 1 morcov mic 150 […]
Paste cu ciuperci, usturoi si ceapa verde
PrinteazaPaste cu ciuperci, usturoi si ceapa verde din: tagliatelle, ciuperci, ceapa, unt, usturoi, ceapa verde, sare, otet.
- 400 g tagliatelle
- 1 kg ciuperci proaspete
- 1 ceapa
- 2 linguri cu unt
- 4 catei de usturoi
- ceapa verde
- sare
- otet
Mod de preparare:
Curăţă ciupercile şi spală-le în apă rece (se îndepărtează în acest fel orice urmă de pământ şi nisip).
Scufundă-le apoi în apă rece cu o lingură, două cu oţet.
Separat, taie ceapa mărunt şi căleşte-o în unt topit. Adaugă căţeii de usturoi (zdrobiţi).
După două minute, pune ciupercile tăiate felii subţiri. Presară sare, acoperă cu un capac şi lasă-le să se înăbuşe bine.
Când zeama pe care au lăsat-o a scă¬zut, răstoarnă-le peste pastele fierte separat şi scurse bine.
Serveşte-le cât sunt calde, cu ceapă verde presărată deasupra.
Paste cu ciuperci, usturoi si ceapa verde
Pofta buna!
poate iti place si:
Paste cu sos de ciuperci si masline
Paste cu sos de ciuperci si masline din: penne, ciuperci porcini, ciuperci champignon, masline verzi, usturoi, ulei de masline extravirgin, sare si piper alb. Ingrediente: 300 g penne 150 g ciuperci porcini 200 g ciuperci Champignon 100 g masline verzi 1 catel de usturoi 30 ml ulei de masline extravirgin sare piper alb Mod […]
Pofta buna!
SImpla si buna reteta cu ciuperci