Paste cu ciuperci cu usturoi

Printeaza

Paste cu ciuperci cu usturoi din: paste, ciuperci, ceapa, usturoi, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 250 g paste
  • 250 g ciuperci
  • o ceapă
  • 4-5 roşii
  • un căţel usturoi
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se trec sub un jet de apă rece şi se scurg foarte bine. In ulei se pun la călit ceapa tocată şi usturoiul pisat, se adaugă ciupercile, tăiate dacă sunt prea lungi, sare şi piper.

Se pun şi pastele la fiert, se adaugă roşiile cubuleţe peste ciuperci. Se pun pastele fierte şi se mai lasă 5 minute împreună, scuturând tigaia.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.