Paste cu ciuperci

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de paste cu ciuperci din: paste, ciuperci de padrure, usturoi, ulei de masline, oua, smantana, unt, nucsoara si patrunjel.

Ingrediente:Paste cu ciuperci

  • 400 g paste (de ex. linguine)
  • 300 g ciuperci de pădure (chitarce sau bureţi de mesteacăn)
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 6 ouă
  • 2 linguri smântână
  • unt
  • nucşoară
  • pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb în apă cu sare cca 8 min. Ciupercile se taie felii. Se toacă usturoiul. Se prăjesc ciu­percile în ulei 2-3 min. Se adaugă usturoiul şi se căleşte; se sărează şi se piperează; se ia de pe foc.
Se bat ouale cu smântână, sare, piper şi nucşoară; se coace omle­ta în unt. Se amestecă pastele cu ciuperci şi se aşază pe farfurii. Se repartizează deasupra omletă şi pătrunjel.

Paste cu ciuperci

Paste cu ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.