Paste clasice cu sos de rosii

Printeaza

Paste clasice cu sos de rosii din: paste, ceapa, rosii, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Paste clasice cu sos de rosii

  • 250 g paste
  • o ceapă
  • 2 roşii în bulion
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 3-4 fire pătrunjel
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun pastele la fiert în apă cu sare.

Intre timp, ceapa se curăţă, se taie şi se pune la călit în ulei. Se presară cu sare. Când s-a înmuiat, se adaugă roşiile şi pasta de roşii desfăcută cu apă.

Se lasă la fiert 10 minute, se adaugă pastele fierte şi bine scurse şi se mai lasă pe foc câteva minute. Se serveşte cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.