Pui Tikka Masala din: piept de pui, iaurt, suc de lamaie, ghimbir, usturoi, coriandru, turmeric, chimen, sare, piper, ulei de cocos, ceapa, rosii, lapte de cocos Istoria Tikka Masala este destul de controversată, dar se crede că acest fel de mâncare a fost creat în Regatul Unit în anii 1960. Există diferite povești și teorii […]
Paste cu crema de branza
PrinteazaPaste cu crema de branza din: paste, mazare, ceapa vrede, sunca, pesto, crema de branza.
Ingrediente:
- 85g de paste lungi, precum linguine, spaghetti sau tagliatelle
- 85g de mazare congelata
- 3 cepe verzi, feliate
- 50-85g felii de sunca, tocata
- 2 linguri de pesto
- 2 linguri crema de branza
Mod de preparare:
Da in clocot o oala cu apa, sarata in prealabil, apoi pune in ea pastele. Lasa-le sa fiarba 6 minute, adauga mazarea si ceapa verde si continua sa fierbi ingredientele pana cand pastele devin al dente.
Scurge pastele si legumele fierte si pune-le intr-un bol de paste. Adauga sunca, pesto si crema de branza, amesteca totul bine, apoi serveste.
Paste cu crema de branza
Pofta buna!
Smoothie cu capsuni si goji din: unt de migdale, apa, sare de himalaya, goji, ulei de cocos, coaja de lamaie, mar, nectar de agave. Sarea roz de Himalaya este originara din muntii a caror nume il poarta. Are culoare roz datorita continutului ei bogat de fier si de asemenea, este bogata in minerale. Este un […]