Paste cu creveti si coaja de lamaie

Printeaza

Paste cu creveti si coaja de lamaie din: paste, unt, creveti, usturoi, bere blonda, coaja de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:

  • 400 g paste
  • 100 g unt
  • 100 g creveti
  • 5 catei de usturoi
  • 200 ml bere blonda
  • coaja de la o lamaie
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Fierbeti pastele in apa sarata respectand indicatiile de pe ambalaj.

Intre timp, intr-o tigaie, topiti untul si rumeniti usor cafeii de usturoi timp de 2-3 minute, apoi scoate-ti.

In uleiul aromat puneti berea si lasati la foe mic timp de 2 minute.

Apoi adaugati crevetii, potriviti de sare, amestecand usor, si lasati la foc pana cand acestia s-au patruns.

Puneti pastele fierte si scurse de apa si mai lasati inca 2 minute.

Serviti pastele cu patrunjel tocat si coaja de lamaie.

 

Paste cu creveti si coaja de lamaie

Paste_cu_creveti_si_coaja_de_lamaie

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.