piept de rata, sare, piper, ulei de masline. Descoperă o combinație culinară îndrăzneață și plină de aromă cu această rețetă de friptură de rață acompaniată de un sos tropical de mango. Acest preparat transformă orice masă într-o ocazie specială, aducând împreună bogăția gustului cărnii de rață cu […]
Paste cu creveti si coaja de lamaie
PrinteazaPaste cu creveti si coaja de lamaie din: paste, unt, creveti, usturoi, bere blonda, coaja de lamaie, sare, piper.
Ingrediente:
- 400 g paste
- 100 g unt
- 100 g creveti
- 5 catei de usturoi
- 200 ml bere blonda
- coaja de la o lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fierbeti pastele in apa sarata respectand indicatiile de pe ambalaj.
Intre timp, intr-o tigaie, topiti untul si rumeniti usor cafeii de usturoi timp de 2-3 minute, apoi scoate-ti.
In uleiul aromat puneti berea si lasati la foe mic timp de 2 minute.
Apoi adaugati crevetii, potriviti de sare, amestecand usor, si lasati la foc pana cand acestia s-au patruns.
Puneti pastele fierte si scurse de apa si mai lasati inca 2 minute.
Serviti pastele cu patrunjel tocat si coaja de lamaie.
Paste cu creveti si coaja de lamaie
Pofta buna!
Bunny Chow – Istorie, Rețeta Tradițională și Ghidul Complet de Preparare
Bunny Chow, un fel de mâncare emblematic pentru peisajul culinar sud-african, este mai mult decât o simplă porție de mâncare. Este un simbol al istoriei, diversității și creativității culinare din Africa de Sud, oferind o fereastră către trecutul țării și amestecul său unic de […]