Paste cu ardei gras si rucola
PrinteazaPaste cu ardei gras si rucola din: tăiţei verzi, sare, ardei copti, usturoi, capa, unt, supa de legume, rucola, busuioc, branza de capra, piper.
Ingrediente:
- 400 g tăiţei verzi
- sare
- 500 g ardei copţi şi decojiţi
- 1 căţel de usturoi
- 2 cepe
- 1 lingură unt
- 6 linguri supă de legume
- 1/2 legătură rucola
- 6-8 frunze de busuioc
- 300 g brânză de capră
- piper
Mod de preparare:
Pastele se fierb al dente, într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se scurg, se trec prin jet de apă rece şi se lasă din nou să se scurgă.
Se toacă ceapa şi usturoiul şi se călesc în unt; se adaugă ardeii copţi şi se călesc; se toarnă supă. Se fierbe 5 min. Se taie fâşii frunzele de rucola şi cele de busuioc. Se taie felii brânza.
Pastele scurse se amestecă împreună cu legumele şi brânza; se sărează şi se piperează.
Paste cu ardei gras si rucola
Pofta buna!