Paste cu ardei gras si rucola

Printeaza

Paste cu ardei gras si rucola din: tăiţei verzi, sare, ardei copti, usturoi, capa, unt, supa de legume, rucola, busuioc, branza de capra, piper.

Paste_cu_ardei_gras_si_rucola

Ingrediente:

  • 400 g tăiţei verzi
  • sare
  • 500 g ardei copţi şi decojiţi
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 cepe
  • 1 lingură unt
  • 6 linguri supă de legume
  • 1/2 legătură rucola
  • 6-8 frunze de busuioc
  • 300 g brânză de capră
  • piper

Mod de preparare:

Pastele se fierb al dente, într-o canti­tate mare de apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se scurg, se trec prin jet de apă rece şi se lasă din nou să se scurgă.

Se toacă ceapa şi usturoiul şi se că­lesc în unt; se adaugă ardeii copţi şi se călesc; se toarnă supă. Se fierbe 5 min. Se taie fâşii frunzele de rucola şi cele de busuioc. Se taie felii brânza.

Pastele scurse se amestecă împreună cu legumele şi brânza; se sărează şi se piperează.

Paste cu ardei gras si rucola

Paste_cu_ardei_gras_si_rucola

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.