Paste cu ardei
PrinteazaO reteta de paste late cu ardei gras, usturoi, sare, piper, ulei de masline, zahar, crema de branza si inele de arpagic.
- 8 roşii
- 3 ardei graşi roşii
- 8 căţei de usturoi
- 400 g paste late
- sare
- piper
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 linguriţă de zahăr
- 75 g cremă de brânză
- 2 linguri inele de arpagic
Mod de preparare:
Opăriţi roşiile, îndepărtaţi-le coaja, îndepărtaţi-le seminţele, apoi tăiaţi-le cuburi. Tăiaţi ardeiul fâşii. Curăţaţi usturoiul. Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. încingeţi uleiul, căliţi usturoiul, apoi scoateţi-l pe o farfurie.
Adăugaţi ardeiul şi căliţi-l 5 minute, după care încorporaţi roşiile şi usturoiul. Condimentaţi totul cu sare, piper şi zahăr.
Răsturnaţi pastele într-o strecurătoare, turnaţi apă rece peste ele şi lăsaţi-le să se scurgă, apoi adăugaţi-le peste amestecul cu ardei. Presăraţi cremă de brânză şi inele mici de arpagic.
Poftă bună!