Paste cu bacon si branza topita

Printeaza

Paste cu bacon si branza topita din: paste, bacon, branza, rosii, smantana, bulion, sare.

Ingrediente:Paste cu bacon si branza topita

  • 300 g paste
  • 250 g bacon
  • 3 cubuleţe brânză topită
  • 2 roşii în bulion
  • 150 ml smântână de gătit
  • 1/2 linguriţă bulion
  • sare

 

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert în apă cu sare conform timpului înscris pe ambalaj. Intre timp, baconul se taie fâşii, iar roşiile se taie cubuleţe. Pastele scurse se amestecă cu brânza, apoi se pun în vasul de cuptor.

Se adaugă baconul şi roşiile, se amestecă smântână cu bulionul, se toarnă peste paste, se amestecă şi se lasă 15 minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.