Paste cu bacon si parmezan

Printeaza

Paste cu bacon si parmezan din: paste, ceapa, dovlecel, edamame, bacon, supa, sare, ulei de masline, parmezan.

Ingrediente: Paste cu bacon si parmezan

  • 1 punga paste colorate
  • ½ ceapa cuburi
  • ½ dovlecel cuburi
  • 1 mana edamame sau mazăre verde
  • 4 felii bacon, cuburi
  • ½ ceasca (150 ml) supa de pui sau de legume
  • 1 vârf de cuțit de sare
  • ulei de masline
  • ¼ ceasca parmezan ras

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele in apa cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Într-o tigaie mare, se încălzeste ulei de măsline și se adaugă ceapa și dovleceii. Gatiti la foc mediu timp de aproximativ 2 minute. Adaugati bacon și edamame si gatiti pentru un alt minut.

Adaugati sare, supa și aduceti la fierbere. Adaugati pastele și amestecati până cea mai mare parte a sosului este absorbit.

Se adauga parmezan ras și se servesc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.