Paste cu bacon si parmezan
PrinteazaPaste cu bacon si parmezan din: paste, ceapa, dovlecel, edamame, bacon, supa, sare, ulei de masline, parmezan.
- 1 punga paste colorate
- ½ ceapa cuburi
- ½ dovlecel cuburi
- 1 mana edamame sau mazăre verde
- 4 felii bacon, cuburi
- ½ ceasca (150 ml) supa de pui sau de legume
- 1 vârf de cuțit de sare
- ulei de masline
- ¼ ceasca parmezan ras
Mod de preparare:
Se fierb pastele in apa cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Într-o tigaie mare, se încălzeste ulei de măsline și se adaugă ceapa și dovleceii. Gatiti la foc mediu timp de aproximativ 2 minute. Adaugati bacon și edamame si gatiti pentru un alt minut.
Adaugati sare, supa și aduceti la fierbere. Adaugati pastele și amestecati până cea mai mare parte a sosului este absorbit.
Se adauga parmezan ras și se servesc.
Pofta buna!