Paste cu bacon si sos de branza

Printeaza

Paste cu bacon si sos de branza din: paste, bacon, porumb, ardei iute, usturoi, miere, patrunjel, vin alb, galbenus, parmezan.

Ingrediente: Paste cu bacon si sos de branza

  • 400 g paste
  • 300 g bacon, maruntit
  • 200 g porumb
  • ½ ardei iute, tocat
  • 6 catei usturoi, tocat
  • 1 lingură de miere
  • ¼ ceașca pătrunjel proaspăt, tocat
  • ½ ceașca vin alb
  • 3 gălbenușuri de ou
  • ½ ceașca de parmezan

 

Mod de preparare:

Gatiti pastele al dente.

Între timp, la foc mediu se rumeneste baconul. Adăugați porumbul. După aproximativ 5 minute, adăugați ardeiul, usturoi și cimbru. Se amestecă timp de 2 minute. Adăugați patrunjelul și vinul. Gatiti la foc mic.

Într-un castron mic, bateți ouăle. Adăugați pastele și gălbenușurile de ou la amestecul de porumb și amestecati. Opriti focul, adăugați brânza și amestecati 1-2 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.