Paste cu bacon si sos de branza
PrinteazaPaste cu bacon si sos de branza din: paste, bacon, porumb, ardei iute, usturoi, miere, patrunjel, vin alb, galbenus, parmezan.
- 400 g paste
- 300 g bacon, maruntit
- 200 g porumb
- ½ ardei iute, tocat
- 6 catei usturoi, tocat
- 1 lingură de miere
- ¼ ceașca pătrunjel proaspăt, tocat
- ½ ceașca vin alb
- 3 gălbenușuri de ou
- ½ ceașca de parmezan
Mod de preparare:
Gatiti pastele al dente.
Între timp, la foc mediu se rumeneste baconul. Adăugați porumbul. După aproximativ 5 minute, adăugați ardeiul, usturoi și cimbru. Se amestecă timp de 2 minute. Adăugați patrunjelul și vinul. Gatiti la foc mic.
Într-un castron mic, bateți ouăle. Adăugați pastele și gălbenușurile de ou la amestecul de porumb și amestecati. Opriti focul, adăugați brânza și amestecati 1-2 minute.
Pofta buna!