Paste cu branza topita si bacon

Printeaza

Paste cu branza topita si bacon din: lapte, branza topita, spaghete, bacon, patrunjel, usturoi, amidon, sare, piper, boia.

Ingrediente:Paste_cu_branza_topita_si_bacon

  • 200 ml lapte
  • 200 g branza topita cu smantana
  • 400 g spaghete
  • 140 g bacon sau carnat afumat
  • 3 linguri patrunjel tocat
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita amidon
  • sare
  • piper
  • boia

 

Mod de preparare:

Se toarna laptele intr-o oala; se adauga bucatele de branza topita si se incalzeste la foc moale. Se lasa sa se topeasca branza, amestecand. Daca sosul rezultat este prea apos, se adauga 1 lingurita de amidon dizolvat in apa rece.

Se da in clocot si se condimenteaza cu piper si boia; eventual se sareaza. Se fierb pastele al dente intr-o cantitate mare de apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Se taie cuburi afumatura si se prajeste intr-o tigaie de teflon, fara adaos de grasime. Se scurg pastele, se trec prin apa rece si se lasa din nou sa se scurga. Se adauga usturoiul pisat, sosul alb preferat, afumatura si patrunjel.

Se servesc imediat.

Paste cu branza topita si bacon

Paste_cu_branza_topita_si_bacon

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Foarte bune pastele cu branza si bacon 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.