Paste cu branza topita

Printeaza

Paste cu branza topita din: paste, ciuperci, unt, smantana, branza, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu branza topita

  • 200 g paste
  • 10 ciuperci proaspete
  • 50 g unt
  • 250 ml smântână de gătit
  • un cub brânză topită
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se taie foarte mărunt şi se pun la călit în unt. Se lasă 10 minute şi între timp se pun la fiert pastele.

Când s-a evaporat apa ciupercilor se adaugă smântână, brânza, un praf de sare şi piper, după gust.

Se pun şi pastele scurse, se mai lasă pe foc 5 minute scuturând tigaia.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.