Paste cu branza
PrinteazaPaste cu branza din: paste, ulei, sare, parmezan, usturoi, fasole verde, piper, busuioc, unt, bacon afumat.
- 500 g paste
- 2-3 linguriţe ulei de măsline
- sare
- 200 g parmezan
- 5-6 căţei usturoi
- fasole verde boabe
- piper negru măcinat
- busuioc verde
- 50 gunt
- 200 g bacon afumat
Mod de preparare:
Se fierb pastele. Se scot în sită, se dau prin jet de apă rece si apoi se scurg.
Intre timp, se taie baconul cubuleţe, care se rumenesc în sucul propriu. Se adaugă apoi usturoiul pisat. Se amestecă bine, se mai adaugă şi boabele de fasole fierte în prealabil si, după ce s-au făcut, se dau deoparte.
Se topeşte untul într-un vas si se pun pastele. Se potrivesc de sare şi se amestecă cu baconul rumenit. Se presară parmezan şi se servesc ornate cu busuioc proaspăt.
Pofta buna!
Simple si bune pastele astea