Paste cu broccoli, rosii si ansoa
PrinteazaPaste cu broccoli, rosii si ansoa din: paste integrale, conopida sau broccoli, rosii cherry, usutroi, ulei de masline extravirgin, fileuri de anşoa, parmezan, sare de mare.
Ingrediente:
- 150 g paste integrale
- 200 g conopidă sau broccoli
- 100 g roşii cherry
- 1 căţel de usturoi
- 1 lingură ulei extravirgin de măsline
- 6 fileuri de anşoa
- 1 lingură parmezan ras
- sare de mare
Mod de preparare:
Pui uleiul de măsline cu usturoiul tăiat felioare şi roşiile într-o tigaie, la foc mic, iar după câteva minute adaugi fileurile de anşoa, apoi conopida, sare după gust şi laşi să se mai înăbuşe câteva minute.
Speli conopida sau broccoli, o desfaci în bucheţele şi o fierbi în apă uşor sărată, timp de 7 minute. O laşi să se scurgă într-o strecurătoare. în apa în care a fiert conopida, pui la fiert pastele, respectând indicaţiile de pe ambalaj.
Dacă foloseşti roşii obişnuite, le îndepărtezi coaja şi le tai cubuleţe, dacă ai roşii cherry le tai în jumătăţi. Când pastele sunt gata, le scurgi şi le amesteci cu roşiile şi conopida. Poţi presăra portia cu parmezan ras.
Paste cu broccoli, rosii si ansoa
Pofta buna!