Paste cu broccoli si ansoa
PrinteazaPaste cu broccoli si ansoa din: broccoli, rosii cherry, zeama de lamaie, coaja de lamaie, capere, paste, ansoa, usturoi si ardei iute.
- 350 g broccoli
- 500 g rosii cherry
- zeama si coaja de la 1 lamaie
- 2 linguri capere pentru servit
- 250 g paste linguine
- 50 g ansoa – din conserva
- 4 catei de usturoi, taiat
- 1 ardei iute, tocat
Mod de preparare:
Fierbe pastele în apă cu sare, conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj. Scurge de lichid şi stropeşte cu zeama de lămâie. Rezervă 1 1/2 linguri ulei din conserva de anşaa şi toacă anşoa. Prăjeşte în uleiul rezervat împreună cu usturoiul 2 min, până când acesta se rumeneşte.
Adaugă broccoli şi roşiile, 3 linguri de apă şi fierte 5 min, până când broccoli se pătrunde şi roşiile plesnesc. Combină pastele cu legumele şi caperele şi serveşte presărat cu piper negru, proaspăt măcinat.
Paste cu broccoli si ansoa
Pofta buna!
Pastele cu broccoli sunt moartea mea, n-am pus niciodata ansoa in ele, dar o sa le incerc si-n modul asta!
Si mie imi place ce ti-a iesit