Paste cu broccoli şi migdale

Printeaza

Paste cu broccoli şi migdale din: ulei de masline extravirgin, ardei iute, usturoi, spaghete, broccoli, coaja de lamaie, fulgi de migdale si parmezan.

Ingrediente:Paste_cu_broccoli_si_migdale

  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • 1 ardei iute rosu, fara seminte si feliat
  • 2 catei de usturoi, feliati subtire
  • 250 g de spaghete integrale
  • 300 g de broccoli, taiat in bucati
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 25 g fulgi de migdale, prajiti
  • fasii de parmezan, pentru servit

 

Mod de preparare:

Pune apă cu puţină sare într-o cratiţă şi adu-o la punctul de fierbere. între timp, încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare, adaugă ardeiul iute şi usturoiul şi sotează-le pe foc mic, până se rumenesc. Dă tigaia la o parte de pe foc. Adaugă pastele în cratiţa cu apă şi fierbe-le conform instrucţiunilor de pe pachet.

In ultimele 4 minute, adaugă broccoli în apa clocotită. Când pastele şi broccoli sunt gata, scurge-le bine şi adaugă-le în tigaia cu sosul de usturoi. Presară coaja rasă de lămâie şi fulgii de migdale, apoi amestecă bine. Serveşte cu fâşii de parmezan.

Paste cu broccoli şi migdale

Paste_cu_broccoli_si_migdale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.