Paste cu broccoli şi migdale
PrinteazaPaste cu broccoli şi migdale din: ulei de masline extravirgin, ardei iute, usturoi, spaghete, broccoli, coaja de lamaie, fulgi de migdale si parmezan.
- 2 linguri ulei de masline extravirgin
- 1 ardei iute rosu, fara seminte si feliat
- 2 catei de usturoi, feliati subtire
- 250 g de spaghete integrale
- 300 g de broccoli, taiat in bucati
- coaja rasa de la 1 lamaie
- 25 g fulgi de migdale, prajiti
- fasii de parmezan, pentru servit
Mod de preparare:
Pune apă cu puţină sare într-o cratiţă şi adu-o la punctul de fierbere. între timp, încinge uleiul de măsline într-o tigaie mare, adaugă ardeiul iute şi usturoiul şi sotează-le pe foc mic, până se rumenesc. Dă tigaia la o parte de pe foc. Adaugă pastele în cratiţa cu apă şi fierbe-le conform instrucţiunilor de pe pachet.
In ultimele 4 minute, adaugă broccoli în apa clocotită. Când pastele şi broccoli sunt gata, scurge-le bine şi adaugă-le în tigaia cu sosul de usturoi. Presară coaja rasă de lămâie şi fulgii de migdale, apoi amestecă bine. Serveşte cu fâşii de parmezan.
Paste cu broccoli şi migdale
Pofta buna!