Paste cu carnati si rosii

Printeaza

Paste cu carnati si rosii din: paste, carnati, ceapa, bulion, rosii, cascaval, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu carnati si rosii

  • 250 g paste
  • 2 cârnaţi
  • o ceapă
  • o lingură bulion
  • 2 roşii
  • o lingură ulei
  • caşcaval
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert pastele, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

In ulei încins se pune ceapa tocată la călit şi se presară cu sare. Se pun şi cârnaţii tăiaţi rondele şi se lasă un minut. Se adaugă bulionul desfăcut cu apă, roşiile tăiate cubuleţe şi se lasă la fiert 10 minute.

Pastele fierte se pun direct în vasul cu cârnaţi şi se mai lasă 2-3 minute împreună. Se servesc cu caşcaval ras deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.