Paste cu carne de iepure

Printeaza

Paste cu carne de iepure din: pulpe si piept de iepure, ceapa, morcovi, ulei, usturoi, bulion, apa, sare, concentrat de legume, spaghete.

Ingrediente:Paste cu carne de iepure

  • 2 pulpe şi 1 piept de iepure
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 200 ml ulei
  • 3 căţei de usturoi
  • 5 linguri pastă de bulion
  • 500 ml apă
  • sare
  • concentrat de legume
  • 500 g paste spaghete

 

Mod de preparare:

Dezosezi carnea de pe os şi o toci cubuleţe. O căleşti în ulei, apoi o scoţi pe farfurie şi adaugi ceapa tocată fin, apoi morcovul. Laşi puţin să se pătrundă legumele şi apoi adaugi din nou carnea.

Pui bulionul şi apa şi laşi pe foc până scade.

La final pui căţeii de usturoi zdrobiţi şi sarea cu concentratul de legume. Separat fierbi spaghetele, le strecori şi le amesteci cu sosul.

Laşi oala acoperită 10 minute, apoi serveşti pastele cu verdeaţă tocată fin, brânză rasă sau parmezan.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.