Paste cu carne de miel
PrinteazaPaste cu carne de miel din: ulei de masline, carne de miel, ciuperi, ceapa, usturoi, scortisoara, piper cayenne, cuisoare, oregano, vin rosu, rosii, sos de rosii, macaroane, supa de pui, parmezan.
- 2 linguri de ulei de măsline
- 500 g carne de miel tocata
- 1 cană ciuperci taiate cuburi
- 1 cană de ceapă, cuburi
- 3 catei de usturoi tocat
- 1 lingurita scortisoara macinata
- ¼ linguriță piper cayenne
- ¼ lingurita cuisoare
- ½ lingurita oregano
- ½ ceasca de vin roșu
- 2 cesti rosii cuburi
- 1 cutie sos de rosii
- 2 cesti macaroane
- 2 cani supa de pui
- ¼ cană parmezan ras
Mod de preparare:
Adaugati uleiul de masline intr-o cratita, la foc mare mediu, adaugati carnea de miel, ciupercile si ceapa.
Gatiti timp de 8-10 minute, apoi se adaugă usturoiul. Gatiti timp de 1-2 minute, apoi se scurge orice grăsime din oala.
Adaugati scortisoara, piper cayenne, cuișoare și oregano.
Se toarnă vinul roșu, rosii cubulete si sosul de rosii. Se amestecă și se fierbe timp de 5 minute. Adaugati pastele și supa de pui. Reduce focul la mic, se acoperă și se fierbe timp de 25-30 minute.
Acoperiti cu parmezan ras și serviti.
Pofta buna!