Paste cu carne de porc si legume
PrinteazaO reteta simpla si gustoasa de paste cu carne de porc, ardei gras, dovlecei, rosii, patrunjel, sare, piper, ulei.
- 300 g paste
- 200 g carne slabă de porc
- 2 ardei graşi
- 2 dovlecei mici
- 4-5 roşii sau o cutie de roşii decojite
- 1 legătură de pătrunjel
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Pastele se fierb în apă cu sare, se scot şi se lasă la scurs. Carnea tăiată cubuleţe se rumeneşte în ulei şi se lasă să fiarbă înăbuşit, cu puţină apă, până când se pătrunde uşorcu furculiţa. Separat, ardeii şi dovleceii se sotează în puţin ulei, se adaugă roşiile decojite (sau cele din conservă), carnea şi se condimentează cu sare şi piper.
Dacă este nevoie, se adaugă puţin suc de roşii şi se fierbe la foc mic aproximativ 10 minute. Se aşază pastele pe o farfurie, se toarna sosul si se orneaza cu patrunjel.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- paste cu carne de porc
- spaghete cu carne de porc