Paste cu carne de pui si rosii

Printeaza

Paste cu carne de pui si rosii din: paste penne, piept de pui, ciuperci, ardie grasi, dovlecel, rosii, cascaval, sare, piper, verdeata.

Ingrediente:Paste_cu_carne_de_pui_si_rosii

  • o punga de paste penne
  • 300 g piept de pui
  • 150 g ciuperci pleurotus
  • 2 ardei grasi de culori diferite
  • un dovlecel
  • cateva rosii mici
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • verdeata

 

Mod de preparare:

Pastele se pun la fiert în apă cu un praf de sare şi se lasă conform instrucţiunilor de pe pachet. Separat, se fierb şi ciupercile, în apă cu sare.

Legumele se taie cât mai mărunt si se amestecă uşor cu pastele fierte şi scurse de apă si cu ciupercile.

Roşiile se fierb 5 minute în apă cu sare, apoi se scot si se pun peste paste. Pieptul de pui se condimentează cu sare si piper si se rumeneşte într-o tigaie antiaderentă sau pe grătar.

Se scoate, se taie bucăţele şi se pune peste paste si legume. Pastele se servesc calde, cu caşcaval tăiat cubuleţe desupra si cu decor de verdeaţă.

Paste cu carne de pui si rosii

Paste_cu_carne_de_pui_si_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.