Paste cu carne de pui si sos carbonara

Printeaza

Paste cu carne de pui si sos carbonara din: paste farfalle, sare, file de piept de pui, usturoi, ardei gras, ulei de masline, sos carbonara, frunze de busuioc, ardei iute.

Ingrediente:Paste_cu_carne_de_pui_si_sos_carbonara

  • 200 g paste farfalle
  • sare
  • 200 g file de piept de pui
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ardei gras galben
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 pachet praf de sos carbonara
  • cateva frunze de busuioc
  • eventual 1 ardei iute mic

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb al dente intr-o cantitate mare de apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Carnea se spală cu apă rece, se şterge şi se taie cubuleţe. Usturoiul se curăţă şi se toacă. Se taie în două ardeiul iute, se curăţă de seminţe şi se spală. Se taie pulpa cubuleţe.

Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie şi se prăjeşte car­nea, amestecând. Se adaugă usturoiul şi ardeiul gras, se prăjesc cca 3 min. Se adauga 250 ml apa rece si praful de sos din plic. Se da in clocot, amestecand, si se lasa apoi sa mai fiarba la foc mic 1 minute, amestecand ocazional.

Se scurg pastele si se servesc cu sosul. Se orneaza cu frunze de busuioc si se adauga eventual rondele de ardei iute.

Paste cu carne de pui si sos carbonara

Paste_cu_carne_de_pui_si_sos_carbonara

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.