Paste cu carne şi ciuperci

Printeaza

Paste cu carne şi ciuperci

Ingrediente:

  • 500 g paste
  • 500 g kaizer
  • 6 roşii
  • doi ardei capia
  • două cepe
  • doi căţei de usturoi
  • 300 g ciuperci
  • o jumătate de fir de praz
  • două cuişoare
  • o frunză de dafin
  • sare, piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • pătrunjel
  • un ardei iute

Preparare:

Ciupercile se spală, se prăjesc în puţin ulei încins, se scurg şi se lasă la răcit într-un castron.

Kaizerul se taie în cubuleţe sau în bucăţi mai mari. Se prăjeşte într-o cratiţă fără ulei, se scoate şi se pune într-o strecurătoare. Cepele, usturoiul, ardeii şi prazul se curăţă, se spală şi se taie mărunt.

Se încinge ulei într-o cratiţă, se pun legumele tăiate şi se călesc timp de cinci minute. Se adaugă roşiile curăţate de pieliţă şi date pe râzătoare, frunza de dafin, cuişoarele, sarea şi piperul.

Se toarnă o cană de apă şi se lasă la fiert până când sosul a scăzut la jumătate. Se scot cuişoarele şi frunza de dafin, se pun kaizerul, ciupercile prăjite şi se mai lasă la fiert timp de cinci minute.

Se opreşte focul, se presară verdeaţă tocată şi se amestecă. Pastele se fierb în apă cu sare, se scurg de apă şi se servesc cu sosul de roşii şi carne.

Paste cu carne şi ciuperci

Paste cu carne şi ciuperci.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • paste cu carne si ciuperci
  • spaghete cu carne si ciuperci
  • spaghete cu ciuperci si carne

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.