Paste cu carne tocata de curcan si sos
PrinteazaPaste cu carne tocata de curcan si sos din: carne tocata de curcan, paste, sos pesto, rosii, spanac, usturoi, parmezan, ulei de masline.
- ½ kg carne tocata de curcan
- 1 pachet paste
- 1 cana sos pesto
- 1 cutie rosii, maruntite
- 250 g spanac
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1 1/2 cupe parmezan, ras
- ulei de masline
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180C.
Fierbeti pastele al dente in apa cu sare. Scurgeti si pastrati o cana de lichid. Adaugati peste paste putin parmezan si sos pesto si amestecati. Intre timp, la foc mediu, gatiti carnea de curcan si usturoiul aproximativ 8 minute. Adaugati rosii si se amesteca.
Puneti spanacul, reduceti focul, acoperiti si gatiti aproximativ 2-3 minute. Apoi, adaugati pastele si se amesteca. Adaugati putin lichid, apoi transferati intr-un vas termorezistent.
Presarti restul de parmezan, stropiti cu putin ulei de masline, apoi dati la cuptor pentru 20-25 de minute. Scoateti din cuptor, lasati sa se raceasca timp de 5-10 minute, apoi serviti.
Pofta buna!