Paste cu carne tocata

Printeaza

Paste cu carne tocata din: paste, carne tocata, telemea, smantana, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Paste_cu_carne_tocata

  • o punga paste
  • 250 g carne tocata
  • 300 g telemea de vaca sau oaie
  • 2 linguri smantana
  • o lingura ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pastele se fierb 5 minute în apă cu sare si apoi se lasă la scurs şi se amestecă bine cu smântână. Carnea se pune la prăjit în ulei si se desface cu lingura. După ce şi-a schimbat culoarea, se adaugă aproximativ 100 ml apă si se lasă la fiert până ce se evaporă apa.

Telemeaua se trece prin râzătoare şi se amestecă cu pastele şi carnea. Se unge cu foarte puţin ulei vasul de copt, se pune amestecul de paste, carne şi brânză si se dă la cuptor 20 de minute.

Paste cu carne tocata

Paste_cu_carne_tocata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.