Paste cu chiftele
Printeaza
O reteta delicioasa de paste cu chiftele din: carne tocata, paste, ceapa, ou, usturoi, paine si verdeata.
- 300 g carne tocată
- 1/2 pachet de paste linguini
- 1 ceapă mică
- 2-3 căţei usturoi
- 1 ou
- 1 felie pâine înmuiată
- 1 legătură verdeaţă
Mod de preparare:
Fierbi pastele în apă cu sare conform indicaţiilor de pe pachet. Dacă vrei să arate, la final, ca la italieni, pune-le la fiert întregi. Dai prin maşină carnea împreună cu ceapa şi apoi pâinea înmuiată.
In acest amestec adaugi oul, porc, verdeaţa, amesteci şi formezi chfteluţele. Le dai prin făină şi le prăjeşti, în funcţie de gust, poţi consuma pastele numai cu chiftele, sau le poţi adăuga sos.
Pofta buna!