Paste cu ciuperci, arpagic si branza gouda
PrinteazaPaste cu ciuperci, arpagic si branza gouda din: paste, sare, oua, ciuperci, arpagic, unt, apa, supa, smantana, piper, gouda.
- 300 g paste spiralate
- sare
- 4 ouă
- 300 g ciuperci
- 1 legătură arpagic
- 1 lingură unt
- 100 ml supă
- 150 g smântână
- piper
- 150 g brânza gouda, rasă
Mod de preparare:
Fierbeţi pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Fierbeţi ouăle tari, turnaţi apă rece pe ele, apoi curăţaţi-le coaja. Tăiaţi ciupercile felii subţiri, iar arpagicul inele.
Incingeţi cuptorul la 200°C. Căliţi în unt ciupercile scurse, turnaţi supa şi daţi într-un clocot, încorporaţi smântână şi condimentaţi. Tăiaţi 2 ouă felii rotunde şi tocaţi restul.
Amestecaţi pastele cu sosul pregătit, jumătate din brânză şi ouăle tocate. Puneţi totul într-o formă de sufleu, presăraţi arpagicul şi brânza, aşezaţi rondelele de ouă şi coaceţi totul circa 20 de minute.
Paste cu ciuperci, arpagic si branza gouda
Poftă bună!
Vreau si eu din pastele astea