Paste cu ciuperci si branza topita

Printeaza

Paste cu ciuperci si branza topita din: ciuperci, unt, branza topita, paste, marar, piper.

Ingrediente:Paste_cu_ciuperci_si_branza_topita

  • 300 g ciuperci proaspete
  • 50 g unt
  • un tub mic de brânză topită
  • o pungă paste
  • câteva fire mărar
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curăţă, se taie mărunt şi se pun să se călească în unt topit. Se lasă 20 de minute până ce apa pe care o lasă a scăzut complet.

Se fierb pastele, se scurg şi se pun peste ciuperci. Cu tigaia pe foc, se pune şi brânza topită, se adaugă piper după gust, se amestecă rapid şi se ia de pe foc.

Se pune verdeaţa şi se serveşte.

Paste cu ciuperci si branza topita

Paste_cu_ciuperci_si_branza_topita

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.