Paste cu conopida si dovlecel la cuptor

Printeaza

Paste cu conopida si dovlecel la cuptor din: paste, sos de brânză, conopidă, salată de rucola, dovlecel, ulei de măsline, parmezan sau caşcaval.

Ingrediente:Paste_cu_conopida_si_dovlecel_la_cuptor

  • 250 g paste
  • 700 g sos de brânză – de cumpărat
  • 200 g conopidă desfăcută buchete mici
  • 50 g salată de rucola
  • 1 dovlecel
  • 2 linguriţe ulei de măsline
  • 75 g parmezan răzuit sau caşcaval

 

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200°C. Fierbe pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj şi apoi scurge de lichid şi combină cu sosul de brânză.

Intre timp, opăreşte conopida 5 min, adaugă salata kaleîn ultimele 2 min.

Combină pastele cu legumele fierte şi pune amestecul într-un vas larg rezistent la cuptor.

Răzuieşte dovlecelul şi unge cu ulei.

Presară-l deasupra pastelor şi apoi presară brânza. Dă la cuptor 15 min, până când se rumeneşte.

Dacă prepari dinainte şi apoi încălzeşti este necesar să încălzeşti preparatul 30 min înainte de a servi.

Paste cu conopida si dovlecel la cuptor

Paste_cu_conopida_si_dovlecel_la_cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.