Paste cu conopida si dovlecel la cuptor
PrinteazaPaste cu conopida si dovlecel la cuptor din: paste, sos de brânză, conopidă, salată de rucola, dovlecel, ulei de măsline, parmezan sau caşcaval.
- 250 g paste
- 700 g sos de brânză – de cumpărat
- 200 g conopidă desfăcută buchete mici
- 50 g salată de rucola
- 1 dovlecel
- 2 linguriţe ulei de măsline
- 75 g parmezan răzuit sau caşcaval
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la semnul 6/200°C. Fierbe pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj şi apoi scurge de lichid şi combină cu sosul de brânză.
Intre timp, opăreşte conopida 5 min, adaugă salata kaleîn ultimele 2 min.
Combină pastele cu legumele fierte şi pune amestecul într-un vas larg rezistent la cuptor.
Răzuieşte dovlecelul şi unge cu ulei.
Presară-l deasupra pastelor şi apoi presară brânza. Dă la cuptor 15 min, până când se rumeneşte.
Dacă prepari dinainte şi apoi încălzeşti este necesar să încălzeşti preparatul 30 min înainte de a servi.
Paste cu conopida si dovlecel la cuptor
Pofta buna!