Paste cu costita

Printeaza

Paste cu costita din: costita, oua, smantana, parmezan, busuioc, spaghete, ulei.

Ingrediente:Paste cu costita

  • 250 g costiţă, tocată
  • 3 ouă, bătute
  • 6 linguri smântână
  • 40 g parmezan, răzuit
  • o mână frunze de busuioc
  • 500 g spaghete
  • 1 lingură ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Intr-un vas, pe foc, pune la fiert apă cu sare. Adaugă spaghetele şi lasă-le să fiarbă conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj. Intre timp, într-un alt vas pe foc, încinge uleiul şi prăjeşte costiţa pănă când se rumeneşte şi devine crocantă.

Când spaghetele sunt aproape gata, scurge de lichid şi adaugă-le în vasul cu costiţa. Toarnă ouăle şi amestecă pentru a se unge uniform – căldura spaghetelor va coagula ouăle.

Adaugă smăntăna şi permezanul, dar păstrează puţin deoparte şi potriveşte gustul de sare şi piper. Presară busuioc şi serveşte presărat cu parmezanul rămas.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.