Paste cu creveti si crema de branza

Printeaza

Paste cu creveti si crema de branza din: ulei de masline, usturoi, dovlecei, paste, rosii cherry, zahar, creveti, crema de branza, busuioc.

Ingrediente: Paste_cu_creveti_si_crema_de_branza

  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, feliat
  • 2 dovlecei, feliati
  • 400g paste orecchiette sau alte paste mici
  • 2 conserve x 400g de rosii cherry
  • 1 praf de zahar
  • 200g de creveti cruzi, decorticati
  • 100gr crema de branza
  • 1 legatura de busuioc, rupt bucati

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o cratita mare, pune in ea usturoiul si caleste-l cateva minute, apoi adauga feliile de dovlecei si lasa-le cateva minute sa inceapa sa se inmoaie. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Adauga in cratita rosiile, zaharul, sare si piper, amesteca sosul si lasa-l sa fiarba, neacoperit, timp de circa 10 minute, cat fierb si pastele.

Adauga crevetii in sos si lasa-l sa clocoteasca pana cand acestia devin roz. Scurge pastele si pune-le in cratita de sos, impreuna cu crema de branza. Fierbe totul 1-2 minute, apoi adauga busuiocul si serveste.

Paste cu creveti si crema de branza

Paste_cu_creveti_si_crema_de_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.