Paste cu creveti si crema de branza
PrinteazaPaste cu creveti si crema de branza din: ulei de masline, usturoi, dovlecei, paste, rosii cherry, zahar, creveti, crema de branza, busuioc.
- 1 lingura ulei de masline
- 2 catei de usturoi, feliat
- 2 dovlecei, feliati
- 400g paste orecchiette sau alte paste mici
- 2 conserve x 400g de rosii cherry
- 1 praf de zahar
- 200g de creveti cruzi, decorticati
- 100gr crema de branza
- 1 legatura de busuioc, rupt bucati
Mod de preparare:
Incinge uleiul intr-o cratita mare, pune in ea usturoiul si caleste-l cateva minute, apoi adauga feliile de dovlecei si lasa-le cateva minute sa inceapa sa se inmoaie. Fierbe pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Adauga in cratita rosiile, zaharul, sare si piper, amesteca sosul si lasa-l sa fiarba, neacoperit, timp de circa 10 minute, cat fierb si pastele.
Adauga crevetii in sos si lasa-l sa clocoteasca pana cand acestia devin roz. Scurge pastele si pune-le in cratita de sos, impreuna cu crema de branza. Fierbe totul 1-2 minute, apoi adauga busuiocul si serveste.
Paste cu creveti si crema de branza
Pofta buna!