Paste cu creveti si sparanghel

Printeaza

Paste cu creveti si sparanghel din: paste, creveti, fasole, sparanghel, lamaie, ulei.

Ingrediente:Paste cu creveti si sparanghel

  • 200 g creveţi, curăţaţi de cochilii
  • 150 g Boursin
  • 150 g fasole verde, congelată
  • 250 g sparanghel, curăţat şi tăiat în 2-3 segmente
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lămâie, zeama şi coaja răzuită
  • 1-2 linguri de lapte
  • 400 g paste penne

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-un vas cu coaja de lămâie.

Adaugă creveţii şi tine pe foc 2-3 minute, până când devin de un roz opac. Adaugă crema de brânză şi lapteleşi lasă pe foc pănâ când se topeşte.

Fierbe pastele conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj, adaugă fasolea verde şi sparanghelul în ultimele 3 minute. Scurge de lichid şi transferă în vasul de pe foc cu sosul de brânză, amestecă bine.

Adaugă câteva picături de lămâie şi piper măcinat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.