Paste cu creveti si sparanghel
PrinteazaPaste cu creveti si sparanghel din: paste, creveti, fasole, sparanghel, lamaie, ulei.
- 200 g creveţi, curăţaţi de cochilii
- 150 g Boursin
- 150 g fasole verde, congelată
- 250 g sparanghel, curăţat şi tăiat în 2-3 segmente
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lămâie, zeama şi coaja răzuită
- 1-2 linguri de lapte
- 400 g paste penne
Mod de preparare:
Incinge uleiul într-un vas cu coaja de lămâie.
Adaugă creveţii şi tine pe foc 2-3 minute, până când devin de un roz opac. Adaugă crema de brânză şi lapteleşi lasă pe foc pănâ când se topeşte.
Fierbe pastele conform instrucţiunilor înscrise pe ambalaj, adaugă fasolea verde şi sparanghelul în ultimele 3 minute. Scurge de lichid şi transferă în vasul de pe foc cu sosul de brânză, amestecă bine.
Adaugă câteva picături de lămâie şi piper măcinat.
Pofta buna!