Paste cu creveti si usturoi

Printeaza

Paste cu creveti si usturoi din: paste, usturoi, unt, creveti, lamaie, patrunjel.

Ingrediente: Paste_cu_creveti_si_usturoi

  • 200g de paste linguine
  • 2-3 căţei mari de usturoi, tocati fin
  • 50g de unt
  • 175g creveţi mari cruzi, decorticaţi, vena dorsală îndepărtată, apoi tăiaţi în două pe lungime
  • coaja rasă fin de la 1 lămâie, apoi lămâia tăiată în sferturi
  • 1 legătură mică de pătrunjel, tocat

Mod de preparare:

Fierbe pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Intre timp, căleşte usturoiul în unt într-o oală medie, la foc mic, până când se înmoaie. Adaugă creveţii şi găteşte-i până când devin roz. Este important să nu îi găteşti prea mult, pentru că se vor întări, ia-i de pe foc şi amestecă-i cu coaja rasă de lămâie, sare şi piper.

Scurge pastele şi răstoarnă-le în oala cu creveţi. Adaugă pătrunjelul şi amestecă bine. Imparte mâncarea în două boluri şi serveşte-o cu sferturile de lămâie.

Paste cu creveti si usturoi

Paste_cu_creveti_si_usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.