Paste cu dovlecel si vinete

Printeaza

Paste cu dovlecel si vinete din: paste, ceapa, dovlecel, vanata, usturoi, rosii, ulei, curry, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Paste_cu_dovlecel_si_vinete

  • 250 g paste
  • 1 ceapă roşie
  • 1 dovlecel
  • 1 vânătă mică
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 g roşii cherry
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 1 linguriţă de praf de curry
  • sare
  • piper
  • busuioc proaspăt

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele în apă cu sare conform indicaţiilor de pe ambalaj. Intre timp, taie ceapa julien şi toacă mărunt usturoiul. Căleşte-le împreună cu vânătă şi dovlecelul tăiate cubuleţe.

Sărează şi condimentează cu piper şi praf de curry.

Când se înmoaie, adaugă roşiile cherry tăiate jumătăţi şi ţine-le câteva mi nute pe foc. Scurge pastele şi adaugă-le peste amestecul de legume.

Decorează cu busuioc.

Paste cu dovlecel si vinete

Paste_cu_dovlecel_si_vinete

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.