Paste cu fasole verde

Printeaza

Paste cu fasole verde din: paste, muschi de porc, vin, busuioc, oregano, usturoi, morcovi, ardei, fasole, ulei, marar.

Ingrediente:Paste_cu_fasole_verde

  • 450 g paste fusilli colorate
  • 450 g muşchi de porc
  • 500 ml vin alb sec
  • 1 linguriţă cu busuioc uscat
  • 1 linguriţă cu oregano uscat
  • 2 căţei de usturoi decojiţi şi tăiaţi
  • 3 morcovi tăiaţi cubuleţe
  • 2 ardei graşi verzi cubuleţe
  • 2 ardei graşi galbeni cubuleţe
  • 250 g fasole verde
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbe pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Scurge-le şi trece-le printr-un jet de apă rece, ca să nu se lipească între ele.

Fierbe carnea de porc în vinul alb, adăugând busuioc, oregano şi usturoiul tăiat. După fierbere, taie carnea cubuleţe şi strecoară zeama din care păstrează 1 1/2 căni.

Incinge uleiul de măsline, adaugă legumele şi căleşte-le câteva minute, până se înmoaie. Toarnă zeama păstrată de la carnea fiartă, amestecă şi lasă pe foc cinci minute.

Adaugă carnea şi pastele în tigaie şi potriveşte de sare şi piper. Amestecă şi fierbe încă cinci minute. Toacă mărarul şi presară-l deasupra înainte de a servi.

Paste cu fasole verde

Paste_cu_fasole_verde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.