Paste cu fructe de mare si chili
PrinteazaPaste cu fructe de mare si chili din: spaghete integrale, fructe de mare congelate, ulei, sare, piper, ceapă, usturoi, chili, pastă de tomate, rosii, patrunjel verde.
Ingrediente:
- 250 g spaghete integrale
- 250 g fructe de mare congelate
- ulei
- sare
- piper
- 1 ceapă mică
- 3 căţei de usturoi
- 1 praf de chili
- 1 lingură pastă de tomate
- 6 roşii de dimensiuni mijlocii
- 1 legătură pătrunjel verde
Mod de preparare:
Fierbi spaghetele conform instrucţiunilor de pe ambalaj, în apă uşor sărată. Intre timp, speli şi cureţi legumele. încingi uleiul într-o tigaie tip wok şi căleşti ceapa şi usturoiul fin tocate şi roşiile tăiate în cubuleţe.
După ce s-a pătruns ceapa, stingi cu pasta de tomate diluată cu o ceşcuţă de apă, presari chili, piper şi sare după gust, după care laşi să fiarbă timp de 10 minute, la foc mediu.
Adaugi fructele de mare şi puţină apă fierbinte şi continui fierberea încă 5 minute. Pui spaghetele, pătrunjelul tocat, amesteci şi le mai laşi pe foc timp de 1 minut.
Paste cu fructe de mare si chili
Pofta buna!