Paste cu inimi de anghinare
PrinteazaPaste cu inimi de anghinare din: paste, ulei de masline, ceapa, usturoi, ciuperci, inimi de anghinare, lamaie, ton, smantana, patrunjel, sare, piper.
- 400 g paste
- 30 ml ulei de măsline
- 1 ceapă tăiată mărunt
- 1 căţel de usturoi tocat fin
- 250 g ciuperci înjumătăţite
- 1 inimă de anghinare, scursă şi înjumătăţită
- suc şi coajă rasă de lămâie, după gust
- 2 conserve de ton
- smântână
- pătrunjel tocat
- sare şi piper măcinat, după gust
Mod de preparare:
Urmează instrucţiunile de pe ambalaj pentru a găti pastele al dente. Intre timp, încinge uleiul într-o tigaie şi prăjeşte ceapa şi usturoiul până devin lucioase. Adaugă ciupercile şi prăjeşte până se rumenesc.
Adaugă anghinarea, sucul şi coaja de lămâie şi condimentează cu sare şi piper. Prăjeşte puţin, doar pentru a combina gusturile, apoi adaugă tonul scurs şi lasă cât să se încălzească.
Amestecă totul cu pastele calde şi serveşte cu o lingură de smântână şi presărat cu pătrunjel proaspăt.
Paste cu inimi de anghinare
Pofta buna!