Paste cu legume noi

Printeaza

Paste cu legume noi din: pene, mazare, sparanghel, bob, branza de capra, busuioc, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu legume noi

  • 250 g pene integrale
  • 200 g mazăre congelată
  • 200 g sparanghel verde congelat
  • 200 g bob congelat
  • 100 g brânză de capră proaspătă
  • 2 linguri busuioc tăiat cu foarfecă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi bobul şi mazărea în apă clocotită sărată timp de 5 minute. Adăugaţi sparanghelul, fierberi încă 5 minute, scurgeţi şi treceţi rapid sub apă rece.

Fierberi pastele al dente (în jur de 10-15 minute, în apă clocotită sărată). Scurgeţi şi păstraţi 3 linguri din lichidul de fierbere. Pune-ţi-l la loc în cratiţa caldă împreună cu brânza de capră şi încălziţi la foc mic, astfel încât să se topească.

Piperaţi, adăugaţi legumele, apoi, pastele, amestecând de fiecare dată. Presăraţi busuioc si serviri imediat.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.