Paste cu legume noi
PrinteazaPaste cu legume noi din: pene, mazare, sparanghel, bob, branza de capra, busuioc, sare, piper.
- 250 g pene integrale
- 200 g mazăre congelată
- 200 g sparanghel verde congelat
- 200 g bob congelat
- 100 g brânză de capră proaspătă
- 2 linguri busuioc tăiat cu foarfecă
- sare
- piper
Mod de preparare:
Puneţi bobul şi mazărea în apă clocotită sărată timp de 5 minute. Adăugaţi sparanghelul, fierberi încă 5 minute, scurgeţi şi treceţi rapid sub apă rece.
Fierberi pastele al dente (în jur de 10-15 minute, în apă clocotită sărată). Scurgeţi şi păstraţi 3 linguri din lichidul de fierbere. Pune-ţi-l la loc în cratiţa caldă împreună cu brânza de capră şi încălziţi la foc mic, astfel încât să se topească.
Piperaţi, adăugaţi legumele, apoi, pastele, amestecând de fiecare dată. Presăraţi busuioc si serviri imediat.
Pofta buna!