Paste cu legume si busuioc
PrinteazaPaste cu legume si busuioc din: paste, vanata, dovlecel, rosii, ardei, ulei, busuioc, sare, piper.
- 200 g paste
- o vânătă
- un dovlecel
- 6 roşii mici
- un ardei roşu
- 4 linguri ulei
- câteva frunze busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Vânata şi dovlecelul se taie cuburi, se presară cu sare şi se lasă 10 minute. Se scurg bine apoi şi se pun la călit în ulei. Se adaugă ardeiul tăiat rondele şi roşiile tăiate jumătăţi, după 10 minute.
Intre timp, se pun pastele la fiert conform indicaţiilor de pe pachet. Se adaugă pastele fierte peste legume, se mai lasă 10 minute împreună.
Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se aduc la masă cu busuioc.
Pofta buna!