Paste cu legume si ciuperci

Printeaza

Paste cu legume si ciuperci din: paste, legume, ceapa, ulei, pasta de tomate, hrean, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Paste cu legume si ciuperci

  • 1 pachet paste
  • legume asortate sau amestec mexican
  • 2 cepe potrivit de mari
  • 100 ml ulei
  • 200 g pastă de tomate
  • 1 lingură hrean ras
  • 3 căţei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se prepară la fel ca pastele cu soia, cu difer­enţa că soia se înlocuieşte cu legume asortate sau amestec mexican.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.