Paste cu legume si mozarella
PrinteazaO reteta de pasta cu legume si mozarella din: paste, sare, ceapa rosie, dovlecei, ulei, otet balsamic, piper, sos bolognese, mozarella si cimbru.
- 400 g paste
- sare
- 2 cepe roşii
- 1 ardei gras galben
- 200 g dovlecei
- 2 linguri ulei
- 2 linguri oţet balsamic
- piper
- 1 borcan de sos Bolognese
- 250 g mozarella
- cimbru
Mod de preparare:
Se fierb pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe ambalaj. Apoi se trec printr-un jet de apă rece şi se lasă la scurs. Ceapa şi dovleceii se taie felii, iar ardeiul gras, cuburi.
Prăjeşte legumele în ulei 4-5 minute, apoi adaugă oţetul balsamic, sarea şi piperul. încălzeşte sosul şi adaugă mozarella.
Se lasă pe foc până când amestecul devine fierbinte. Se pun pastele pe farfurii, apoi sosul, iar la mijloc se adaugă legumele şi se ornează cu cimbru.
Poftă bună!